Deprecated: Creation of dynamic property FacetWP_Conditional_Logic_Addon::$rulesets is deprecated in /hum/web/sitestest.hum.uu.nl/htdocs/wp-content/plugins/facetwp-conditional-logic/facetwp-conditional-logic.php on line 44

Deprecated: Creation of dynamic property FacetWP_Conditional_Logic_Addon::$admin_i18n is deprecated in /hum/web/sitestest.hum.uu.nl/htdocs/wp-content/plugins/facetwp-conditional-logic/facetwp-conditional-logic.php on line 46
U-Talent | Food Safety and Health: Hoe veilig is de inhoud van je koelkast?’

U-Talent

19 - 21 januari 2016
13:00 - 17:00
Hogeschool Utrecht

Food Safety and Health: Hoe veilig is de inhoud van je koelkast?’

Wat je eet moet veilig zijn, je wilt er niet ziek van worden. Als er teveel bacteriën in zitten kun je ziek worden. Hoeveel is dat eigenlijk: te veel bacteriën? Welk type bacteriën bevat je voedsel? Wordt je van alle soorten bacteriën ziek? Het voedsel wordt veilig, hygiënisch gemaakt. Maar zitten er dan helemaal geen ziekteverwekkers meer in? Wat gebeurt er eigenlijk onderweg van de boer naar jouw koelkast? En wat gebeurt er als je het eten klaarmaakt? Al deze vragen kun je onderzoeken! Dit doe je met microbiologische technieken.

Kortom, een masterclass met een interactief college waarbij je zelf aan de slag gaat met de theorie. Dit ga je daarna toepassen in interessante practica waarin je met VMT (= veilige microbiologische techniek) werkt.

 

4 havo 5 havo
Dag:
dinsdag
Alle data:
19 en 21 januari 2016
Tijdstip:
13:00
Locatie:
Hogeschool Utrecht
Prijs:
€ 35,- (inclusief maaltijden)

Inschrijven

Zit je op een U-Talent Connectie partnerschool? Dan gaat inschrijven via de U-Talentcoördinator van je school.

Zit je niet op een U-Talent Connectie partnerschool? Dan kun je je met dit formulier inschrijven. Inschrijven kan tot een week voor aanvang van de masterclass. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving. Per masterclass worden er maximaal 4 leerlingen van dezelfde school toegelaten. Leerlingen van U-Talent Connectie partnerscholen hebben voorrang bij inschrijving.